tirsdag 24. september 2013

Høsten er her.

Med minusgrader på temperaturmåleren i dag tidlig er det vel ikke tvil om at høsten har innhentet oss. I dag skriver vi 24. september og det er 3 måneder igjen til jul.

Ser at det allerede har begynt å komme noen julereklamer på TV, og en og annen butikk har begynt å legge ut julerelaterte saker. Det blir bare tidligere og tidligere for hvert år.

Etter nøye overveielse har jeg bestemt meg for å legge ned nettbutikken min. Dermed vil jeg forhåpentligvis få mye bedre tid til å kose meg med alle hobbyene mine.
Jeg gleder meg til å komme i gang med symaskinen igjen. Den har hatt fri altfor lenge nå.

Og skap og skuffer bugner av garn, perler, malesaker.... ja det er mer enn nok å henge fingrene i utover høsten.
I løpet av denne uken får jeg også inn fire spælsauskinn som skal bli en stor skinnfell som har vært ønsket av min sønn og svigerdatter. Så tiden fremover blir spekket med kreativitet, og jeg gleder meg til å komme i gang.

2 kommentarer:

 1. Ja nå er høsten i annmars ja.. Godt å ta en beslutning samme hva det er..Høres ut som du har en del å holde å med ja..Hva slags nettbutikk har du?
  Fin dag..

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Kjersti. Beklager sent svar. I nettbutikken har jeg solgt div. hobbymateriell som f.eks. papir, perler, byggesett m.m. Nå har jeg hatt en periode hvor jeg har kunnet kose meg med hobby og håndarbeid uten å ha dårlig samvittighet for alt som skulle vært gjort mht. butikken. Det føles veldig befriende, og jeg forstår at jeg har tatt en riktig beslutning. Ha en fin kveld :-)

   Slett