søndag 19. januar 2014

Enda en liten kurv

En times tid på syrommet i dag, og resultatet ble denne lille kurven. Stofflageret krymer litt etter litt, men det myyyye igjen. Så her er det bare å stå på fremover :-)













lørdag 18. januar 2014

Liten kurv til knekkebrød


Jeg har laget denne lille kurven som passer akkurat til en pakke knekkebrød. Koselig å ha på frokostbordet.

Kurven var både rask og morsom å sy. Den består kun av to firkanter med vatt imellom. Hjørnene er sydd sammen, og vips så har man en praktisk kurv til ting og tang. Tror jeg kommer til å lage mange flere av disse, for dette er noe man virkelig kan få bruk for.

 


Nytt omslag til notatboken

Jeg har hatt noen små biter liggende lenge uten å vite hva jeg skulle gjøre med dem. Dessuten hadde jeg en prøvelapp fra et maskinbroderi som jeg ikke kunne få meg til å kaste. Etter litt tankevirksomhet fant jeg ut at jeg skulle lage et omslag til notatboken min. Her ser dere resultatet.















Mappe til strikkepinnene

Jeg har masse stoff liggende i skuffer og skap, og nå prøver jeg å komme på småting som kan lages sånn at jeg får brukt opp noe av det.

Dermed fant jeg ut at jeg ville lage en mappe til strømpepinnene mine, og forhåpentligvis vil det bidra til å skape litt mer orden i det kaoset som er der.






Tallene er sydd ut på min Designer SE symaskin som har disse innebygget i sømutvalget. Bare å programmere inn og sy i vei :-)




søndag 5. januar 2014

Kort i blått

På bestilling har jeg laget et kort til en eldre mann. Jeg fikk frie tøyler bortsett fra at kortet var ønsket i blått med et religiøst tema. Jeg fikk også vite at mottakeren var glad i fugler. Så da ble det dette jeg kom opp med ...